Ja ja...

Här sitter jag, tratten.. Med en sur kar på övervåningen och en trött tratt på nedervåningen så kan det inte bli annat än tråkigt..
Men i morgon blir de nog kul, för då jävlar anamma ska de supas så de blöder ur öronen.

Just ja. Jag och Finkel har ju köpt oss en varsin mens kopp. Ni måste få en recension på den senare när lingon veckan har börjat (fy för den i övrigt) Men de kan bli mycke spännande.
Är ni själv sugen på att pröva en mens kopp finns det att beställa på

www.menskopp.se

Bloggtorka

Bloggtorka och torka på ett annat sätt..

Oh my god jag är så utbränd måste ta en blogg paus för att lära mig å andas....Pust..

Men vi finns kvar...

Runkbögen Ferdinand


Den stora dagen

Idag är det en stor dag, tratten ska nämligen följa med mig och träna om hon inte hinner dra sig ut dvs. Men innan blir det till att beställa en varsin menskopp, tycker det låter som en bra idé. Vi lovar att skriva en recension så ni får höra vad vi tycker om den. Hoppas att den är bra för tänk hur mycket pengar man kommer tjäna in. den kostar ca 300 och du kommer kunna ha den 8-10 år.

Japp en menskopp blir de.

Ja ni de blir en beställning på menskoppen för oss båda i morgon.
Kan ni tänka er.....Latmask som jag (tratten) är så har finkel "tvingat" med mig å träna i morgon, vi får se hur det slutar.:)

Hör ni inge mer från mig på bloggen så vet ni vad som hänt...HAHAH.....Natti natt

Menskopp?

En sån modernitet funderar Finkel och jag på att köpa. Nån som har testat den? Skulle va kul att veta om nån annan har provat så man kan få en rescension:)

Tänk vad mycke pengar man skulle kunna spara på en sån...Och tänk vad mycke annat man kan lägga pengarna på istället för att köra dom rakt upp i Fi..an

Kolla in sidan vettja....

http://www.menskopp.se/shop/


Snön lyser vit på taken endast finkel är vaken

Vette fan om tratten vaknat än, i alla fall har hon inte hunnit blogga.

Men vi känner att bloggen verkligen blir för mycket, vi lägger verkligen ner mycket tid och energi så vi funderar på att ta en bloggpaus.




Phö bloggpaus kyss mig i arslet vafan ska man ta en paus för vi fortsätter skriva vi. Pöschan igår vart suveränt god, och jag åt så jag höll på att spricka

Nu ska jag äta frukost tror fan att det får bli lite pöscha, gött

Over and out

Skattefria dunken

Behövs ingen förklaring, lill lördag idag :)


Korvförgiftad

Om tratten blir fiskpinne förgiftad på att äta fiskpinnar tre gånger i veckan vad bli då inte ja som åter korv med börd till lunch varje dag. Måndag, tisdag och onsdag har sett ut att klockan 12.00 kokar jag två korvar och häller upp ett glad mjölk. Men Vad gör de när de är så gött.

Kommer bli dålig uppdatering idag eftersom att tratten måste plugga och jag håller på at koka pölsa (obs inte tratten förra katt)


Tratten och Finkel pratar på MSN

Tratten och Finkel har gjort det igen. Bor man som oss mitt ute i skogen så får man roa sig bäst man kan, i vårt fall driva med personer msn, eller snarare driva med en person.

Här kommer några utdrag från vårt samtal igår kväll, vi väljer att kalla personen i fråga för blottaren för det är samma person som visade kuken för oss.

Finkel säger:
Varför är Tratten din smak då?


Blottaren säger

Deeeeeels för att hon gillar sex, men det är inte hela grunden till varför jag tycker om henne.

hon ser bra ut också, i MINA ögon hon har de där rätta formerna


Tratten säger:

oj. Och jag som tycker jag har ett sånt stort arsel

Blottaren säger:
haha duja men hur kul kan det vara att ha en platt röv då? vafan inget att ta i ju.. å så lägger man båda händerna på skinkorna å så räcker händerna till en tredje skinka.. vafan e ju ingen bäbisrumpa man vill ta på eller.. de ska ju matcha lite tycker jag.

Finkel säger:
Ehh?

Blottaren säger:
Jamen okej kanske var lite överdrivet med bäbisrumpa men du fattar vad jag menar? ta en platt 14åring eller något t.ex.. världens minsta rumpa och har ett midjemått på 50 cm?.. inget fjoll man vill hålla på med;O


Blottaren säger:

just det Dessutom har man en lite större rumpa( ja jag föredrar att kalla den så )

så drar den ju tills sig flera blickar och det är ju inte helt fel tycker jag


Finkel säger:
så du gillar när folk tittar på ditt arsel?


Blottaren Säger:

HAHA!! inte MITT! men jag gillar att kolla på tjejers.



Det den här personen inte är medveten om är att Tratten och Finkel sitter och pratar med varandra på sidan om, tänkte ni ska få ett uttdrag på hur ett sånt samtal kan se ut

Tratten säger:

fan visste att vi skulle tagit en ful brud

de enda han går igång på de

Finkel säger:
ja han gillar ju oss


Tratten säger:

hjälp

jag i hans smak

HJÄLP

är ja så ful


Finkel säger:
nej det är du inte

undra varför han gillar dig
Jag ska fan fråga

Okej i detta så frågade jag (finkel) blottaren och fick svaret ni kan läsa längre upp i inlägget


Finkel säger:
HAHA är det okej om jag dör nu


Tratten säger:

jag följer dig ner i graven


Ja vad säger man, man får inte roligare än vad man gör sig. Någon som är intresserad att se bilderna på den här typen?

Natta x2

Tratten ska sova och det ska jag med, för imorgon är det storkok som gäller. Finkel (jag) ska nämligen laga pölsa imorgon, gött. Kanske ni får receptet

Natta

Nu blir de natta för Tratten efter en hård dag med vedhuggning å snöskottning. Har även vart skottlossning på byn idag men de ska jag berätta mer om i morgon.God nat








t

Fiskpinnsförgiftad

Oj vilket långt ord.. Men så sant, fisk pinnar 3 ggr på en vecka. De är redigan mat de. Go också. Duger tydligen fin fint som fylle käk också;)









Det var en gång..

En Tratt och hennes pojkvän som skulle åka utomlands, rättare sagt till Thailand. Denna ide uppkom efter en vild fest och lite bråk någon vecka innan med det är en annan historia. Det var den 1 januari och tratten var trött på livet, men i stället för att ta den självklara vägen ut från helvetet som vissa andra kallar snaran så tog jag steget rakt in till paradiset. Ett paradis som skulle visa sig bestå av horor och ännu mer vilt festande och ett nakenbad i hotellpolen sent en tisdag natt.

Ja nu förstår ja att ni knappats vill veta vad ja shoppade där borta, vilket var ganska mycke. Men dock inte så roligt att skriva om så vi hoppar de å går rakt in på dom snuskiga detaljerna.
Horor, horor..Finns bara en sak att säga om dom å de är snuskiga. Tog min stackars kar på kuken på kvällarna, och jag vill poängtera att han INTE GILLA de(eller va vet ja) En kväll var mer speciell än alla andra. Det började med att vi satt på hotellrummet och drack, efter att man har haft sketta i ca 3 dagar blir man ganska full av lite. Vi fortsatte ut, ner mot phukets vildaste ställe som kallas Bangla road. Kollade runt lite efter nån bra bar att gå in på, vi hann inte gå så långt innan en man drog in oss bakom ett rött skynke. Hade jag vetat vad som döljde sig där bakom vette fan om ja gått in, fast väl där inne kan jag ju inte sticka under stolen med att jag blev rätt imponerad och framförallt inspererad av kvinnorna/hororna/tanterna som stod och dansade.
Musiken tystades ner, en lugn låt började spelas. kvinnan/horan/tanten la sig på bordet, tog av sig trosorna och börja fippla med en massa saker..Jaha tänkte ja, vad är detta. Det skulle  visa sig att hon kunde vissa konster som jag bara kan drömma om att kunna göra.

Kvinnan/horan/tanten började vissla, skjuta balonger och pingisbollar med sin ja vad ska man kalla de...Slappafitta kanske? Jag skratta så hon blev sur...Imponerande och som sagt inspirerande..

Senare på kvällen blev vi bjuden av några på gatan på något "hemkört" Hemkört+Sketta 3 dagar+En ganska så redan full tratt resulterade i naken bad i hotell polen mitt i natten. Det där med att vakterna kom och ingrep, det får vi ta en annan gång.



Orättvist

Tyckte det var orättvist mot trattens andra katt så här komemr ne bild på den också. Sötare katt får du leta efter.

Jätte mysig att sitta och gosa med är han


Vi ligger i hårdträning

Tacka gud för you tube, just nu håller vi på och tittar på dansvideor så vi ska kunna dansa nästa fest. Vi fastnade lite speciellt för den här vackra dansen



One weekend in stockholm

I början av oktober åkte vi (tratten och finkel) ner till stockholm för att vara barnvakt till finkels kusin. Mycket trevlig helg. och vi lärde oss en massa saker, bland annat hur man beställer hämt pizza, och att man mår illa om man äter pizza och ben & jerry glass på minder än två timmar. Vi lärde oss även att vissa killar gör vad som helst för att få se ett par bröst.

För är kusinen hade somnat var vi tvungen att hitta på nått, började därför prata med en grabb som vi träffade på lunar (Inga kommentarer om att lunar är helt ute för det vet vi) han gick med på att visa sina kära ägodelar bara vi visade tuttarna. Smart som vi är gogglade vi ordet "tuttar" och tog de två första bilderna vi fick upp och skickade sedan dem till honom.

Dagen efter var det upp till bevis kl 21 skulle han visa "den" och det gjorde han. Tror aldrig vi skrattat så mycket i hela våra liv.

Nu kommer säkert någon moraltant att säga att vi är dåliga barn vakter men det är vi absolut inte, ungen sov hela tiden vi höll på att prata med den här typen. Vi kom i säng klockan 2 den natten och 5 vaknar barnet och är ledsen, då gick finkel och tröstade och satt sedan där till ungen somnade igen.

Nu är det så att vi printscreenade så om någon är sugen att se kan ni ju komentera så kan vi ladda upp bilden


Finkel Here

Har nämt att tratten har två katter, hittade en bild där trattens morfar och en av hennes katter är med på bild.


Vissa små små pojkar

...skryter om att dom håller på att krocka, kör om långtradare osv...Men vissa får man ta med en nypa salt...
Titta på detta ska ni få se något som är värt att skryta över; ;)



För fet för ett fuck


Fet å ful..

Ja de kanske vi är men vi är förjävla rolig. Vågar stå för de vi tycker å tänker utan att bry oss, så varsegod alla smala och fina..vräk kommentarer över oss. Vi bryr oss inte ändå. Nog om detta.

Sovit gott har ja gjort iaf. Tänka sig att bakfyllan kan sitta i ända till på måndag, då har man supit rejält ska ja tala om. Men va fan man lever bara en gång... På onsdag är de nya tag igen, då står dunken redo på köksbordet för en ny omgång.. Får se hur de slutar då. Ska kanske dra min lilla historia om när jag en dag bestämde mig för att åka "utsocknes"?
Vi tar de senare idag.

/Tratten

Lantisar?

Vi fick en kommentar igår det det stod att vi var lantisar. Okej För det första så är inte lantis ett ord utan en förkorting av lantbrukare. Och för er som inte vet vad en lantbrukare är så är det samma sak som bonde.

En lantbrukare då, han/hon bor på en bondgård och har djur så som kossor, hästar, katter, hundar, får, grisar m.m. En bonde arbetar även på gården (för er som inte visste det) och sköter om den, ger djuren mat, mjölkar kossorna, plöjer på åkrarna m.m.

Så varför kallar DU oss för lantisar? för vi bor inte på någon bondgård och vi har inga djur (förutom tratten som har två katter) och vi äger ingen traktor och vi kan inte ens få blommorna i våra fönster att blomma så att driva ett helt jordbruk är för oss helt omöjligt.




God morning

God morgon alla tratten och finkel älskare, och alla tratten och finkel hatare. tänke reda ut ett par saker.

För det första så märkte vi också att det lät lite konstigt med att vi inte vill lämna ut våra identiteter och sedan säger vi att vi skriver vad vi vill utan att bry oss om vad ni andra tycker. Till saken hör den at vi använder oss utav namnen traten och finkel eftersom att vi tycker det är roligare än t.ex. Anna och Lisa. Håller ni inte med?

För det andra så vill vi be om ursäkt till dig vi skrv på din blogg att du skulle lära dig stava, vi märkte sedan att du förmodligen inte är i sverige och av den anledningen inte har bokstäverna Å.Ä,Ö.

Tratten och Finkel

Ja de är vi de...detta namn har uppkommit efter ett antal stor "bak" hemma i badrummet. Mycke lustigt men samtidigt passande...Ikväll vart de som sagt bingo lott minus vinst men det är inte de enda vi sysslar med:) Det händer även ibland att vi åker ut på äventyr....

Mer om detta i ett annat inlägg...

Vad ni vill läsa om i den här bloggen tänker ja inte fråga om för vi skriver vad vi vill, när vi vill...

Finkel here

Jo men visst, då har man gått hela vägen hem från tratten då. En sträcka på ca 1 km. Regna gjorde det också men det är ju tur att man inte är så söt så man smälter. En annan sak som är tur är att man inte är mörkrädd. Finns nämligen ingen gatubelysning och vi bor ju typ i skogen men då går man abra och lyssnar på lite metal så går det bra.

Nu ska jag snart ta och sova, måste upp tidigt eftersom att korna ska mjölkas, haha skoja bara ska upp och träna. Jag är ju så manlig av mig att jag kör på gym 3 gånger i veckan.

Fucking jävla bingo lotto

Vi vann inte ett skit. är det kanske inte dags att lägga ner det där jävla programet. Hur roligt är det att se hela sissela kyles uppväxt liksom, och sedan tar de dit hennes gamla klass. Varför ska vi behöva se deras klassträff. Nej nu skiter vi i det här, vi måste ut och hugga ved

Jippe!

Vi har fått våra första Elaka kommentarer. En tråkig sak är att bingon inte går fullt så bra

Bög

Vi tittar fortfarande på bingo och vi svär mer och mer, inte bara för den anledningen att vi inte vinner utan att Niklas Andersson är där och sjunger. En jävla Peter Jöback wannabe är vad han är. De ser precis lika ut och sedan så sminkar han sig. Killar ska inte ha smink! Killar ska dricka öl och köra volvo på byn



Söndags Nöje

Bor man i en håla som vi så finns inte mycket att göra. Lägg sedan till en sjuhelvetes jävla baksmälla och ett dåligt nöjes preogram på tv så får ni vår söndags kväll. Bingo lotto suger hårdare än hårdast men vad gör man....

Vad har ni för er ikväll?

Hemkört


Jag har en stor kuk

Här kommer vår festlåt nummer ett



Idé torka

Borde väl inte vara det med tanke på hur mycket vätska som gled ner igår. Men roligt hade vi, Finkel var den som var mest på G,  hon hade tur att jag (tratten) var med så hon kom hem helskinnad.

Kvällen började med en förfest där vi lyssnade på eddie meduza och groggade. En grogg alá tratten och Finkel ser ut på så sätt att man har Nästan fulla glaset med sprit och sedan färgas den med en liten skvätt coca cola.

Kvällen gick sedan vidare ut på krogen där vi dansade och drack öl (läs hinkade i oss öl)

När vi sedan skulle hem så satte sig finkel och pissade mitt i stan men som man säger nöden har ingen lag.

Imorse när vi vaknade och kom ner på nedervåningen möttes vi att ett skitigt kök, tydligen hade vi varit sugen på pulver mos och fisk pinnar när vi kom hem...



Välkommen

Välkommen till vår nya blogg. Vi som skriver den här bloggen är två tjejer i 20 års åldern som bor i en håla norrland.

Vi kallar oss Tratten och Finkel av den anledningen att vi inte vill lämna ut våra identiteter.

Vi orkar inte skriva mer här nu


RSS 2.0