Lantisar?

Vi fick en kommentar igår det det stod att vi var lantisar. Okej För det första så är inte lantis ett ord utan en förkorting av lantbrukare. Och för er som inte vet vad en lantbrukare är så är det samma sak som bonde.

En lantbrukare då, han/hon bor på en bondgård och har djur så som kossor, hästar, katter, hundar, får, grisar m.m. En bonde arbetar även på gården (för er som inte visste det) och sköter om den, ger djuren mat, mjölkar kossorna, plöjer på åkrarna m.m.

Så varför kallar DU oss för lantisar? för vi bor inte på någon bondgård och vi har inga djur (förutom tratten som har två katter) och vi äger ingen traktor och vi kan inte ens få blommorna i våra fönster att blomma så att driva ett helt jordbruk är för oss helt omöjligt.




Kommentarer
Postat av: Anna&Tessi

Fan ursäkta men....patetiskt! Jag är inte världens roligaste människa, jag erkänner men...detta är....kalla detta en blogg-typ-åhh-läs-våran-blogg-vi-tar-ingen-skit-vi-är-oss-själva-och-det-bra skiten är bara helt jävla patetisk. Skaffa ett liv nån? ....ok inte lantisar men kanske socialt efterblivna bimbo-brudar utan någon fantasi och käbsla för vad som betyder nåt här i världen!!!

2008-11-10 @ 22:24:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0