One weekend in stockholm

I början av oktober åkte vi (tratten och finkel) ner till stockholm för att vara barnvakt till finkels kusin. Mycket trevlig helg. och vi lärde oss en massa saker, bland annat hur man beställer hämt pizza, och att man mår illa om man äter pizza och ben & jerry glass på minder än två timmar. Vi lärde oss även att vissa killar gör vad som helst för att få se ett par bröst.

För är kusinen hade somnat var vi tvungen att hitta på nått, började därför prata med en grabb som vi träffade på lunar (Inga kommentarer om att lunar är helt ute för det vet vi) han gick med på att visa sina kära ägodelar bara vi visade tuttarna. Smart som vi är gogglade vi ordet "tuttar" och tog de två första bilderna vi fick upp och skickade sedan dem till honom.

Dagen efter var det upp till bevis kl 21 skulle han visa "den" och det gjorde han. Tror aldrig vi skrattat så mycket i hela våra liv.

Nu kommer säkert någon moraltant att säga att vi är dåliga barn vakter men det är vi absolut inte, ungen sov hela tiden vi höll på att prata med den här typen. Vi kom i säng klockan 2 den natten och 5 vaknar barnet och är ledsen, då gick finkel och tröstade och satt sedan där till ungen somnade igen.

Nu är det så att vi printscreenade så om någon är sugen att se kan ni ju komentera så kan vi ladda upp bilden


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0